today19.04.2024 Cuma
ANTAKYA BELEDİYESİ DEMOKRASİ NÖBETİNE KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI HÜSEYİN YAYMAN EŞLİK ETTİ

 

Antakya Belediye Parkında (DSİ) devam eden demokrasi nöbetine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katılım göstererek destek verdi.

15 Temmuz günü hain terör örgütü FETÖ tarafından düzenlenen ve milli irade sayesinde başarısızlıkla sonuçlanan kalkışma sonrası başlatılan demokrasi nöbeti tüm Türkiye’de olduğu gibi Antakya’da da devam ediyor. Her akşam yoğun katılım gösterilen demokrasi nöbetlerine katılan Hüseyin Yayman, Tüm Türkiye’de devam eden demokrasi nöbetinde Antakyalı vatandaşlarla bir araya geldiği için memnuniyet duyduğunu belirtti.

Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından başlayan programda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruş ve İstiklal Marşı okundu.

İstiklal Marşının ardından demokrasi nöbetçilerine hitap eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci şu görüşlere yer verdi; “Tüm Türkiye’de devam eden demokrasi yürüyüşlerimize fedakârlık göstererek katılan tüm hemşerilerimi saygıyla selamlıyorum. Bugün bizlere eşlik eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’a teşriflerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Demokrasi nöbetlerimize ülkemizin, milletimin birliği ve bütünlüğü için hep birlikte devam edeceğiz. Bizlere eşlik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun.”

Demokrasi nöbetine katılarak Antakyalı vatandaşlara eşlik eden Yayman, konuşmasında şunları dile getirdi; “ Türkiye genelinde devam eden demokrasi nöbetimize katılan tüm vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyor ve şükranlarımı sunuyorum. Ülkemiz, milletimiz, ay yıldızlı bayrağımız, birliğimiz, bütünlüğümüz için tüm vatandaşlarımızla birlikte demokrasi nöbetimizi sürdürüyoruz. Bu uğurda bizlerin yanında olan herkese teşekkür ediyorum. Dünya tarihinde çok önemli bir sayfa açan, üstün birliği ve bütünlüğünü tüm dünyaya gösteren aziz milletimiz, demokrasi nöbetleriyle tarih yazmayı sürdürüyor. Ülkemizi bölmeye çalışan herkese ders niteliğinde olan bu olayda ay yıldızlı bayrağıyla karşı duran, gövdesini siper eden kahraman vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Demokrasi nöbetimize katılan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah Türk milletinin her zaman yanında olsun.” 

Demokrasi nöbetinde her gün olduğu gibi vatandaşlarla bir araya gelen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, kendilerine eşlik eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman’a teşriflerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Demokrasi nöbetinde çok sayıda vatandaş katılım göstererek milli irade ve bütünlüğü göstermeye devam ediyor.

 

                                               

Yayın Tarihi : 25 Temmuz, 2016