today23.04.2024 Salı
ANTAKYA BELEDİYESİ YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ KURS VERMEYE DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında kurduğu okuma salonunda yeni eğitim öğretim yılında da öğrencilere ücretsiz kurs imkânları sunmaya devam ediyor.

Antakya Belediyesi tarafından iki yılı aşkın süredir devam eden konusunda uzman eğitmenler ve yardımcı personeller aracılığı ile çeşitli sınavlara hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurslar verilmeye devam ediliyor. Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG), Yükseköğrenime Giriş (YGS), Kamu Personeli Seçme (KPSS) ve Yabancı Dil (YDS) gibi sınavlara girecek olan binlerce öğrenciye ücretsiz kurs imkânı sunan Antakya Belediyesi 2016 – 2017 eğitim öğretim yılında da bu hizmetine gelişen kadrosu, güncel soru bankaları ve son teknoloji ile donatılmış ferah sınıfları ile devam ediyor.

Antakya ilçesinde ikamet eden öğrencilerin ücretsiz servis ve yardımcı personeller aracılığı ile evlerinden alınarak, ders bitiminde yine aynı servislerle ailelerine teslim edildiği kurs süresince öğrenciler konusunda uzman eğitmenlerden ders almanın yanı sıra rehabilitasyon ve rehberlik hizmetlerinden de ücretsiz olarak yararlanıyorlar.

 

 

Yayın Tarihi : 28 Eylül, 2016