today26.04.2024 Cuma
15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI’NDA YILLARDIR İHTİYAÇ DUYULAN BAY-BAYAN VE ENGELLİ TUVALETİ ÜCRETSİZ HİZMETE GİRDİ

Antakya Belediyesi, revize çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda yıllardır ihtiyaç duyulan ve şehir merkezinde büyük bir eksiklik olan Bay-Bayan ve engelli tuvaletini hizmete sundu.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda uzun süredir eksikliği hissedilen hijyenik ve konforlu tuvaletlerin ücretsiz bir şekilde vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtildi.

Açıklamada ailece parka gelen vatandaşların hijyenik bir şekilde kullanabilmeleri, ayrıca engelli vatandaşların rahatça kullanabilecekleri yeni tuvaletlerin hizmete sunulduğu belirtildi.

Yayın Tarihi : 28 Haziran, 2017