today20.04.2024 Cumartesi
MADENBOYU MAHALLESİ YILLARDIR BEKLEDİĞİ SENTETİK ÇİM FUTBOL SAHASINA KAVUŞUYOR

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri programı kapsamında Madenboyu Mahallesi’nde yapımı devam eden sentetik çim futbol sahası ve parke döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci denetimler esnasında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Antakya Belediyesi olarak Madenboyu Mahallemize söz verdiğimiz sentetik çim Futbol sahamızın yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Spora ve sporcuya verdiğimiz önem doğrultusunda daha önce atıl durumda olan alanı değerlendirerek revize ediyor, yepyeni sentetik çim futbol sahası olarak mahallemize kazandırıyoruz.

Geçtiğimiz süreçte Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile spor tesisi yapımına dair hibe protokolü imzalamıştık. Bu protokol kapsamında Avsuyu, Akçaova ve Tanışma mahallelerimize de spor tesisi kazandırıyoruz. Madenboyu Mahallemizde yapımına devam ettiğimiz spor tesisimiz de bunlardan bir tanesi. Futbol sahamızın içerisinde bir de soyunma odalarının da yer aldığı tesis bulunuyor. Aydınlatma sistemlerinin de yer aldığı sahamızı en kısa sürede mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun.”

            Başkan Kimyeci Madenboyu Mahallesi’nde Parke Taşı Çalışmalarını Denetledi

            Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Madenboyu Mahallesi’nde yapımı devam eden sentetik çim Futbol sahasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen parke döşeme çalışmalarında da denetimlerde bulundu.

            Madenboyu Mahalle Meydanında gerçekleştirilen parke taşı çalışmalarında incelemelerde bulunan Başkan Kimyeci yepyeni bir görünüm kazanan meydanın mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Yayın Tarihi : 27 Temmuz, 2017