today19.04.2024 Cuma
ANTAKYA BELEDİYESİ HANIMLAR LOKALİNDE AİLE DANIŞMANLIĞI SEANSLARI DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Mahfel Sosyal Tesisi’nde kurulan Hanımlar Lokali, aile danışmanlığı hizmeti ile ilgi çekmeye devam ediyor.

         Antakya Belediyesi bünyesinde bulunan konusunda uzman aile danışmanı tarafından hanımlara yönelik uygulanan aile danışmanlığı seanslarının Hanımlar Lokali’nde tüm hızıyla sürdüğü bildirildi. Her hafta farklı bir konunun işlendiği Aile Danışmanlığı seanslarında bu hafta “Eşler Arasındaki Kıskançlık” konusu işlendi.

        Yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Antakya Belediyesi Aile Danışmanlığı hizmetimiz Mahfel Sosyal Tesisi’nde tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Hanımlar Lokali bünyesinde evlilik öncesi, evlilik esnasında yaşanabilecek durumlar hakkında danışmanlık, kişisel gelişim eğitimleri konusunda uzman Sosyoloğumuz Sibel Hersanlıoğlu tarafından haftanın beş günü veriliyor.

        Hafta içi her gün yaklaşık bir saat süren grup seansları vatandaşlarımızın ihtiyacı doğrultusunda birebir görüşmelerle de devam edebiliyor. Dileyen tüm vatandaşlarımızın hafta içi sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında Hanımlar Lokali’nde ücretsiz ikramlarını alırken sosyoloğumuz ile görüşebilir, grup seanslarına katılabilir, aile danışmanlığı hizmetini ücretsiz olarak alabilirler.”

 

Yayın Tarihi : 20 Ekim, 2017