today20.04.2024 Cumartesi
25 MAYIS CUMA İFTAR PROGRAMI SARAYKENT MAHALLESİ’NDE

Mobil Tır ve Mobil Mutfak İle Huzur Dolu İftar Programları Mahallelerde Vatandaşlara Buluşuyor

Antakya Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da mübarek Ramazan ayında mahallelerde iftar sofraları kurarak vatandaşlara huzur dolu iftarlar yaşatmaya hazırlanıyor.

Her akşam bir mahallede gerçekleşecek olan programlar kapsamında iftar öncesinde Kuran-ı Kerim tilavetleri, tasavvuf dinletisi, semazen ve mehteran bölüğü gösterileri vatandaşlarla buluşacak. Bunun yanı sıra Antakya Belediyesi mobil mutfağında hazırlanan iftar yemekleri ikram edilecek. Mahallelerde vatandaşlarla buluşacak şekilde programlanan iftar sofraları Ramazan ayı boyunca her akşam bir mahallede kurulacak.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre 25 Mayıs Cuma günü Saraykent Mahallesi iftar programı Miraç Cami önünde yanında gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi : 24 Mayıs, 2018