today20.04.2024 Cumartesi
ANTAKYA BELEDİYESİ “TESPİT VE TANITIM EKİBİ” BİTİREN MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

ANTAKYA BELEDİYESİ “TESPİT VE TANITIM EKİBİ” BİTİREN MAHALLESİ’NDE

 VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

 

Antakya Belediyesi Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında yürüttüğü hizmetleri kapsamında “tespit ve tanıtım” ekibi ile Antakya Belediyesi hizmetlerini vatandaşlarla paylaşmanın yanı sıra, ihtiyaç sahiplerini tespit ederek hayırseverlerden gelen yardımların ulaştırılmasını sağlıyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde, Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesine destek vermek amacıyla kurulan tespit ve tanıtım ekibi, ev ev, kapı kapı dolaşarak Antakya Belediyesi hizmetlerini vatandaşlarla paylaşmanın yanı sıra, vatandaşların ihtiyaçlarını tespit ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre ihtiyaç sahibi vatandaşların tespit edilmesi, vatandaşların istek ve sıkıntılarının giderilmesi ve bunların yanı sıra Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapılması amacıyla kurulan ekip, şehrin 95 mahallesinde ziyaretlerde bulunuyor.

Yapılan açıklamaya göre Antakya Belediyesi’nin gerek sosyal belediyecilik gerekse teknik belediyecilik hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgilendirmelerde bulunan “Tespit ve tanıtım ekibi”, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını da ilgili birimlere ileterek çözüme kavuşmasında yardımcı oluyor.

Açıklamaya göre “tespit ve tanıtım ekibi” son olarak Bitiren Mahallesi’nde hem evleri dolaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit etmenin yanı sıra, ziyaret ettikleri yerlerde Antakya Belediyesi hizmetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Yayın Tarihi : 19 Temmuz, 2018