today19.04.2024 Cuma
MOBİL PAYLAŞIM ARACI AŞAĞIOBA MAHALLESİ’NDE

 

Antakya Belediyesi Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında yürüttüğü hizmetlerine bir yenisini ekleyerek Mobil Paylaşım aracını hizmete sundu. Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi kapsamında hayırseverler tarafından yapılan giysi, ev eşyası, oyuncak, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri gibi yardımlar mobil paylaşım aracılığı ile merkeze uzak kırsal mahallelerde ikamet eden yoksul vatandaşların ihtiyaçlarını temin etmelerini sağlıyor.

          Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada merkeze uzak, kırsal mahallelerde ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşların Odabaşı Ek Hizmet Binası içerisindeki mağazaya gelmelerine gerek kalmadan kapılarının önüne kadar gelen Mobil Paylaşım aracından 7 parçadan oluşan giyim yardımlarını temin edebilecekleri belirtildi.

          Veren elin, alan eli görmediği, alan elin mahcubiyet yaşamadan ihtiyacını temin ettiği Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi her geçen gün daha çok yoksul vatandaşa yardım eli uzatırken, hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

          Yapılan açıklamaya göre Mobil Paylaşım aracı son olarak Aşağıoba Mahallesi’nde ihtiyaç sahibi vatandaşların kapılarına kadar giderek yardımlarını teslim etti.

Yayın Tarihi : 17 Ağustos, 2018