today20.04.2024 Cumartesi
ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ KURSİYERLERİNDEN ÇAYIRLI İLKOKULU’NA KİTAP BAĞIŞI

 

ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ KURSİYERLERİNDEN

ÇAYIRLI İLKOKULU’NA KİTAP BAĞIŞI

           

Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gençlik Merkezi’nde eğitim gören engelli kursiyerler, Umut Damlaları Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile Yayladağı ilçesinde bulunan Çayırlı İlkokulu kütüphanesine kitap bağışında bulundu.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi olarak eğitim ve öğretime verdiğimiz önem doğrultusunda Gençlik Merkezi’mizde eğitim gören engelli kursiyerlerimiz tarafından toplanan kitapları, Umut Damlaları Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile Yayladağı ilçesinde bulunan Çayırlı İlkokulu’nun kütüphanesine bağışladık. Gençlik Merkezi eğitmeni Nazik Arslan ve Umut Damlaları Rehabilitasyon Merkezi eğitmeni Hatice Arslanoğlu engelli öğrenciler ile birlikte bizzat ziyaret ettikleri Çayırlı İlkokulu’na kitapları teslim ettiler.

Yayladağı vatandaşı olan ve epilepsi hastası olarak vefat eden Mustafa Uğur Saraç’ın anısına adı verilen kütüphaneye yapılan kitap bağışlarını engelli öğrenciler bizzat raflara dizdiler.

Çayırlı İlkokulu okul yöneticileri ve öğretmenleri yapılan bu anlamlı bağıştan dolayı başta Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye ve tüm ekibine ardından engelli öğrencilere teşekkürlerini ilettiler.”

Yayın Tarihi : 16 Ekim, 2018