today25.04.2024 Perşembe
VALİ ATA’DAN ANTAKYA BELEDİYESİ’NE VEDA ZİYARETİ

VALİ ATA’DAN ANTAKYA BELEDİYESİ’NE VEDA ZİYARETİ

 

            Hatay Valisi Erdal Ata, Antakya Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Vali Ata’yı ziyaretinde Antakya Belediyesi Başkan Vekili Niyazi Yıldırım, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri, Belediye Meclis üyeleri çiçekle karşıladı.

            Hatay Valisi Erdal Ata iki yıl süreyle görev yaptığı Hatay’da hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini, bu süre zarfında sınır güvenlik konusunun daha da ön plana çıktığını ifade etti.

            Antakya Belediyesi ile bu iki yıllık süre zarfında uyumlu bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Ata, ilçe belediyelerinin gelirlerinin arttırılması ve vatandaşa daha etkin hizmette bulunulması için Belediyeler yasasında iyileştirmeler yapılmasının faydalı olacağını, bu yönde Hükümetimizin altyapı çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

            Vali Ata’ya görev süresi boyunca Hatay’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Vekili Niyazi Yıldırım, “ Sizlerin himayelerinde, Antakya Belediye Başkanımız Sayın İsmail Kimyeci’nin liderliğinde teknik ve sosyal belediyecilikle ilgili Antakya’ya güzel hizmetler yaptık. Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü şükranlarımızı arz ediyoruz.” dedi. Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Karakaplan ise belediye gelir-gider ve 2019 bütçe rakamları hakkında Vali Ata’ya ayrıntılı bilgiler sundu.

            Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Yıldırım, Vali Erdal Ata’ya “Çağlar İçinde Antakya” adlı kitap ve yöresel Antakya ürünlerinin bulunduğu sandık hediye etti.

            Heyet daha sonra ziyaret anısı olarak hep birlikte toplu fotoğraf çekildi.

Yayın Tarihi : 12 Kasım, 2018