today20.04.2024 Cumartesi
BAŞKAN YILMAZ ŞEHİTLİK ZİYARETİ VE MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN YILMAZ ŞEHİTLİK ZİYARETİ VE MEVLİD-İ ŞERİF PROGRAMINA KATILDI

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün üçüncü yıldönümü münasebeti ile şehitlik ziyareti programına katıldı.

15 Temmuz 2019 Pazartesi günü gerçekleşen saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan ziyarette; Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve beraberlerindeki heyet ülkemizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna can veren aziz şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı ve ailelerine sabırlar diledi.

Şehitlik ziyaretinde aziz şehitlerin ruhuna Kur'an-ı Kerim tilaveti ve İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından dualar edildi.

Şehitlik ziyaretine Hatay Valisi Rahmi Doğan, 2. Hudut Alay Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,  İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, esnaf temsilcileri, kurum il müdürleri ile şehitlerin yakınları, Şehit ve Gazi derneklerinin temsilcileri katıldı.

Habib-i Neccar Camii’de Mevlidi Şerif Okundu

Şehitlik ziyaretinin ardından heyet, Habib-i Neccar Camii’de 15 Temmuz şehitlerimiz ruhuna düzenlenen Mevlid-i Şerif programına katıldı.

 

 

Yayın Tarihi : 16 Temmuz, 2019