today20.04.2024 Cumartesi
ANTAKYA BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT KURSLARINDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ KÜLTÜR SANAT KURSLARINDA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

            Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi yeni yerinde geleceğin teminatı gençlere yönelik kültür sanat kursları hizmetlerine devam ediyor. Gençlik Merkezi Yaz Kursları ile yeni döneme başlıyor, 8 – 14 yaş grubunu kapsayan Kültür Sanat Kursları için kayıt süresi uzatıldı.

            Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi Bağrıyanık Mahallesi Askeri Kışla karşısında bulunan Eğitim ve Okuma Salonu içerisindeki yeni yerinde hizmetlerine devam ediyor. Kültür Sanat Kurslarında yaz dönemi ile faaliyetlerini sürdüren Gençlik Merkezi’nde Gitar, Keman, Bağlama, Yan Flüt, Ney, Şan, Resim, Satranç, Diksiyon, Halk Oyunları ve Çocuk Korosu kursları için kayıt dönemi uzatıldı.

            8 – 14 yaş grubu arasındaki gençlerimize sosyal bir alan sunmak, kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Kültür Sanat Kurslarımız için kontenjanlarla sınırlı olmak üzere kayıt dönemini uzatmış bulunuyoruz. Gençlerimize sanatın pek çok dalında eğitim imkanı sunuyoruz.

            Kurslarımız için gençlerimiz Bağrıyanık Mahallesi Askeri Kışla karşısında bulunan Eğitim ve Okuma Salonu içerisinde yer alan Gençlik Merkezine öğrenci belgesi ve kimlik fotokopisi ile şahsen başvurabilecekleri gibi 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilirler.”

 

Yayın Tarihi : 21 Ağustos, 2019