today25.04.2024 Perşembe
BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYALILARA MÜJDE “TOPLAM 42 KM’LİK YOLDA ASFALTLAMA HAMLESİ BAŞLADI.”

BAŞKAN YILMAZ’DAN ANTAKYALILARA MÜJDE

“TOPLAM 42 KM’LİK YOLDA ASFALTLAMA HAMLESİ BAŞLADI.”

 

       Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’nın 95 mahallesinde altyapı çalışmaları tamamlanan 42 km’lik yolda asfaltlama çalışmalarına başlandığının müjdesini Antakya halkı ile paylaştı.

       Başkan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunlara yer verdi; “Kıymetli hemşehrilerim,

Geçtiğimiz günlerde yaptığımız duyuruda Antakyamızda tespit ettiğimiz toplam 42 km’lik yolda geniş kapsamlı asfaltlama çalışması gerçekleştireceğimizi belirtmiştik. Periyodik program çerçevesinde etap etap gerçekleştireceğimiz asfaltlama hamlesine başlamış bulunuyoruz.
      Antakyamızın 95 mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanmış, sorumluluk alanımızda bulunan ihtiyaç olan tüm cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmalarımız periyodik program çerçevesinde devam edecektir. Hedefimiz 2020 yılı ortalarına kadar toplam 42 km’lik yolda asfaltlama çalışmalarını tamamlamaktır.
      Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ilk olarak alt yapı çalışmaları tamamlanmış olan Emek Mah. Şehit Mehmet Ali Acuz Cad. ile Kanatlı Mah. Kanatlı Cad. Asi Nehri kenarı (Turizm ve Girne taksi durakları arasında) 09-16 Ekim tarihleri arasında asfaltlama çalışmaları gerçekleştirecektir. Asfaltlanacak yollar ile alternatif trafik akış yolları görselde belirtilmiştir. Asfaltlama çalışmalarımızın memleketimize ve milletimize hayırlı olmasını diler, en derin selam ve sevgilerimi sunarım.”

 

Yayın Tarihi : 08 Ekim, 2019