today25.04.2024 Perşembe
BAŞKAN YILMAZ; “CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİR OLMAYA, BİRLİK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ.”

BAŞKAN YILMAZ; “CUMHUR İTTİFAKI OLARAK BİR OLMAYA,

BİRLİK OLMAYA DEVAM EDİYORUZ.”

 

AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları Antakya İlçe Başkanı Sabriye Güçlü, belediye meclis üyeleri ve başkan yardımcıları MHP İl Başkanı Murat Adal ve MHP Antakya İlçe Yeni Başkanı Mehmet Kanlı’yı ziyaret ettiler.

19 Eylül’de gerçekleştirilecek olan MHP İl Kongresi nedeniyle İl Başkanı Murat Adal’ı ziyaret eden heyet kongrenin hayırlara vesile olması dileğinde bulundular. Başkan Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmada; “Cumhur ittifakı olarak ülkemizin geleceği, milletimizin bekası için bir olmaya, birlik olmaya devam ediyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte bu birlik beraberlik bağını daha da güçlendireceğiz. Gerçekleştireceğiniz kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Heyet daha sonra MHP Antakya İlçe Yeni Başkanı Mehmet Kanlı’yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Başkan Yılmaz konuşmasında; “ Genç kardeşimiz Sayın Mehmet Kanlı’ya MHP Antakya İlçe Başkanlığı görevinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnanıyorum ki şehrimiz siyasetinde önemli çalışmalara imza atacaktır. Cumhur ittifakı olarak Antakya’mızda birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Yayın Tarihi : 17 Eylül, 2020