today26.04.2024 Cuma
ANTAKYA BELEDİYESİ EL SANATLARI MÜZESİ SERGİLERE EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın sanata ve sanatçıya verdiği önem doğrultusunda projelendirilen Antakya El Sanatları Müzesi, sergi ve atölye çalışmalarına ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

 

Antakya Belediyesi El Sanatları Müzesi’nin ev sahipliği yaptığı “Doğal ve Suni Rattan ile Sepet Örgü Kursu” yılsonu sergisi Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sabri Tazeaslan'ın katılımıyla gerçekleşti.

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı vekaleten yıl sonu sergisine katılan Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu: “Başkanımız İzzettin Yılmaz, programı nedeniyle katılamadı ancak emeği geçen herkese selamlarını iletti. Başkanımız esnafın içinden gelen biri olarak kadına ve kadın girişimcilerimize desteğini her zaman göstermeye devam ediyor. Burada da Halk Eğitim Merkezine bağlı Eğitmen Nejla Heybeli ile kursiyerlerinin hazırladığı  “Doğal ve Suni Rattan ile Sepet Örgü Kursu” yılsonu programına ev sahipliği yapmaktan övünç duyuyoruz. El Sanatları Müzemizin sergi ve atölye çalışmalarına, böyle güzel el emeği göz nuru eserlere ev sahipliği yapması, yaşayan ve üreten müze olması hedefi ile çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Yayın Tarihi : 29 Eylül, 2022