today19.04.2024 Cuma
ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELİNE EĞİTİM AKADEMİSİ PROJESİ KAPSAMINDA HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Amaç Kurumsal İnsan Kaynağını Daha Donanımlı Hale Getirerek Vatandaşa Daha Kaliteli Hizmet Sunmak 

ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELİNE EĞİTİM AKADEMİSİ PROJESİ KAPSAMINDA

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

 

Antakya Belediyesi Eğitim Akademisi Projesi kapsamında bünyesinde çalışan personellerini daha donanımlı hale getirmek ve bu sayede vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenledi.

Antakya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü işbirliği ile koordine edilen eğitim semineri  9 – 10 – 11 Aralık tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz seminerin ilk gün açılış programına katılım gösterdi ve kurum personeli ile bir araya geldi.

Seminerin açılışında konuşan Başkan Yılmaz şu görüşlere yer verdi; “Belediyemiz 'Eğitim Akademisi' Proje uygulamamız kapsamında 9-10-11 Aralık tarihlerinde İGEME BUSİNESS SCHOOL uzmanları Dr. Sadık Vural ve İmer Katipoğlu ile Aile Danışmanı Uzmanımız Sosyolog Sibel Hersanlıoğlu tarafından personelimize yönelik düzenlenen "Hizmet İçi Eğitim Semineri'nin" açılışında sizlerle birarada olmaktan dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim.

Siz değerli personelimize hizmet içi eğitim kapsamında yapılan bu program, sizlerin ve belediyemizin gelişimi, Antakya halkımıza daha iyi hizmet verebilmek açısından önem arz etmektedir.

Bu tür eğitimlerimizin belirli aralıklarla devam edeceği, belediyemizin hizmet kalitesinin daha üst seviyelere çıkaracağı konusunda hemfikiriz.

Günümüzde gereklilik haline gelen “Etkili İletişim ve Beden Dili", "Resmi Yazışma, Protokol ve Nezaket Kuralları", "Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi", "Halkla İlişkiler", "Yeni Nesil Girişimcilik ve Profesyonel Yaşamda İmaj" başlıklı konular hakkında detaylı bilgiler edinip neler yapabileceğiniz konusunda bu ve bunun gibi programlarla sizleri desteklemeye devam edeceğiz. Şimdiden eğitim verecek hocalarımıza teşekkür eder, başarılar dilerim.”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın konuşmalarının ardından 9 – 10 – 11 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan eğitim semineri uzman eğitmenlerin sunumları ile start aldı.

Yayın Tarihi : 09 Aralık, 2019