today20.04.2024 Cumartesi
Evde Temizlik Hizmetleri

ANTAKYA BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ'NE BAĞLI "EVDE TEMİZLİK HİZMETLERİ"

 

      Antakya Belediyesi Sosyal Yardım işleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 65 yaş ve üzeri maddi durumu iyi olmayan,yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yönelik sosyal belediyecilik anlamında verilen Evde Temizlik ve Bakım Hizmeti” ile örnek projeyi hayata geçirerek vatandaşlara en iyi hizmet sunuyor.

          Bu kapsamda her evde iki hanım kardeşimiz yerleri silip, süpürüyor, perdeleri, halıları yıkıyor. Varsa birikmiş bulaşıkları, çamaşırları yıkıyor. Kışın başında soba kurulması, mevsim sonunda sobanın sökülmesi de dahil birçok hizmet gerçekleştiriyor. Bunun yanı sıra vatandaşlarımıza bay,bayan kuaför hizmeti de saç, sakal tıraşı ile evlerinde bakımlarını gerçekleştiriyoruz. Bugün itibariyle 584 ailemizin evinin temizlik ve bakımı gerçekleştirildi. Bu projemize başvuran toplam 610 vatandaşımızın tamamına hizmet götürmeye devam edeceğiz. Amacımız büyüklerimizin hayır duasını almak.”  

         Bu konuda bizlere başvurmak isteyen vatandaşlarımız varsa, çevresinde 65 yaş ve üstü olup evde temizlik ve bakıma ihtiyaç duyan büyüklerimiz var ise belediyemizle irtibata geçebilirler.

          Bu hizmetimizden yararlanmak isteyen vatandaşlarımız bizlere Cebrail Mah.Cengiz Cad.Park Sok.No:5 te bulunan Antakya Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü “Evde Temizlik ve Bakım Hizmetleri” 213 23 32 numaralı telefondan başvurabilirler.

 




 

 

 

 

Yayın Tarihi : 27 Ekim, 2015