today25.04.2024 Perşembe
GENÇLİK SPOR KULÜBÜ

Antakya Belediyesi’nden gençlere ve spor camiasına önemli bir hizmet daha. Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü kuruluyor.
Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü hizmetlerine bir yenisini ekledi. Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu hafta içinde resmen kurulumunu tamamlıyor.
Antakya Belediye Meclisi’nden bu konuda gerekli yetkiyi de aldıklarını belirten Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ‘Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, beden ve ruh sağlığını geliştirmek, boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlamak, amatör spor faaliyeti gösteren sporcularımıza destek sağlamak amacıyla Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü kuruyoruz. Kulüp bünyesinde sporcularımız Masa Tenisi, Satranç, Tenis, Yüzme, Voleybol, Basketbol, Hentbol, İzcilik, Güreş, Atletizm, Aba Güreşi, Tekvando, Boks, Kick Boks, Okçuluk, Halk Oyunları ve Bisiklet branşlarında sporlarını amatör olarak yapabilecekler.” dedi.
Başkan Kimyeci, genç nesillere sporu ve sağlıklı yaşamı sevdirmek, her türlü sportif faaliyetleri desteklemek ve gençliğin ruhi, bedeni, ahlaki kabiliyetlerini geliştirmek, milli duygu ve manevi teması sağlamak amacı ile kurulan kulübün organizasyonunun ise Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi tarafından yürütüleceğini sözlerine ekledi.
Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne ulaşmak isteyen ve konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Antakya Mahfel Sosyal Tesislerinde bulunan Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimine 0326 213 16 15 numaralı telefondan ulaşabilirler.

Yayın Tarihi : 06 Nisan, 2016