today26.04.2024 Cuma
15 TEMMUZ MİLLİ İRADE PARKI ADINA YAKIŞIR BİR HALE GETİRİLDİ

 

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri, 15 Temmuz Milli İrade Parkı (Eski DSİ Parkı)’nda revize çalışmalarını tamamladı.

         Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; uzun süredir yenilenmeye ihtiyaç duyulan, vatandaşların sık uğrak yeri olan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nın (Eski DSİ Parkı) baştan aşağı revize edildiği belirtildi.

Açıklamada 16.712 m²’lik alanda yer alan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda parke döşeme çalışması, yaya ve bisiklet yolu, parkta bulunan Okaliptus ve Çam ağaçlarında budama çalışmaları, çim ekme çalışmaları yapıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca oyun grupları ve spor aletleri, bank ve oturma grupları, sulama ve aydınlatma direkleri ve piknik masalarının yenilendiği ifade edildi.

          Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya’nın merkezinde, vatandaşların en çok ziyaret ettiği yerlerinden biri olan 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nın (Eski DSİ Parkı) baştan aşağı revize edilerek adına yakışır bir hale getirildiğini belirterek tüm Antakya halkına hayırlı olmasını temenni etti.

 

Yayın Tarihi : 28 Haziran, 2017