today26.04.2024 Cuma
Antakya Belediyesi’nden 12. Sınıf Ve Mezun Durumunda Olan Öğrencilere Müjde! ÜCRETSİZ YKS DENEME SINAVI YAPILACAK SON BAŞVURU 25 OCAK

Antakya Belediyesi’nden 12. Sınıf Ve Mezun Durumunda Olan Öğrencilere Müjde!

ÜCRETSİZ YKS DENEME SINAVI YAPILACAK

SON BAŞVURU 25 OCAK

 

Antakya Belediyesi, Eğitim ve Öğretime verdiği önem doğrultusunda, Bağrıyanık Mahallesi’nde kurduğu okuma salonunda, Antakya ilçesi geneli 12. Sınıf ve Mezun durumunda olan öğrencileri kapsayan, ücretsiz YKS deneme sınavı yapacağını duyurdu.

Antakya Belediyesi tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre 28–29-30 Ocak tarihlerinde yapılacak olan ücretsiz YKS Deneme sınavına Antakya ilçesinde ikamet eden, 12. Sınıfta okumakta olan ya da mezun durumunda olan tüm öğrencilerin katılabileceği belirtildi. Açıklamada son başvuru tarihinin 27 Ocak olduğu bildirildi.

Antakya Belediyesi’nin eğitim ve öğretime verdiği önem doğrultusunda Okuma Salonunda düzenleyeceği sınav kitapçıklarının yeni müfredata uygun, konusunda uzman eğitmenlerce kontrol edilerek hazırlandığı, sınav amacının öğrencilerin sınav kaygılarını yenmesini sağlamanın yanı sıra, zamanı verimli kullanmalarına alışmalarına yardımcı olmak olduğu belirtildi.

Sınava katılmak yada bilgi almak isteyenlerin 0326 221 93 33 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri, yada Bağrıyanık Mahallesi Askeri Kışla Civarında bulunan Eğitim ve Okuma Salonu’na bizzat başvurabilecekleri belirtildi.

Yayın Tarihi : 16 Ocak, 2018