today26.04.2024 Cuma
ANTAKYA BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ 2. GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR

ANTAKYA BELEDİYESİ HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ 2. GÜNÜNDE DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi Eğitim Akademisi Projesi kapsamında bünyesinde çalışan personellerini daha donanımlı hale getirmek ve bu sayede vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla düzenlediği Hizmet İçi Eğitim Semineri ikinci gününde devam ediyor.

Antakya Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü işbirliği ile koordine edilen eğitim semineri  9 – 10 – 11 Aralık tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre eğitimin ikinci gününde İGEME BUSİNESS SCHOOL uzmanı Dr. Sadık Vural “Öfke Kontrolü ve Stres Yönetimi”, “Zaman Yönetimi”, “Protokol ve Nezaket Kuralları” konuları hakkında detaylı bilgiler verdi. Uygulamalı anlatımlarla belediye personellerine bilgilendirmeler sunan Vural, personelin eğitim sürecine katılımı ve ilgisinin yoğun olmasından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Antakya Belediyesi personelleri de gerçekleştirilen Hizmet İçi Eğitim Programı’nın kendileri için çok yararlı olduğunu, öğrendikleri pek çok davranış yönetiminin kurum içi çalışmalarında ve vatandaşlara hizmet sunma konusunda olumlu etki yaratacağını ifade ederek bu eğitim programından dolayı Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini ilettiler.

Yayın Tarihi : 10 Aralık, 2019