today30.04.2024 Salı
ANTAKYA BELEDİYESİ İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrasında halkın teveccühü ile Antakya Belediye Başkanlığı görevine seçilen İbrahim Naci Yapar başkanlığında ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi.
Akasya Mahallesi 78. Sokakta bulunan Şehit Emin Yıldırım çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında asil ve katip üyeler, başkan vekilleri, komisyon üyeleri, ihtisas komisyonları üyeleri seçilirken, 2023 yılı faaliyet raporu ve sosyal denge tazminatı sözleşmesi yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi görüşüldü.
Toplantıda seçilen isimler şöyle sıralandı;
Meclis Başkan Vekilleri; Cengiz SAĞLAM, Armağan ÖZTÜRK
Meclis katip üyeleri, İzzetin BAYRAKÇIOĞLU, Alev SEÇMEN
Yedek katip üyeler, Hasan Ali AKÇAY, İlyas BAYRAKTAR
Encümen üyeleri, Şükrü ÇAĞLARSU, Ali ALKAN, Esat YAZAR
İmar Komisyonları Üyeleri, Hüseyin KİMYONOĞLU, Mehmet Ali YANMAZ, Süleyman UÇAR, Mustafa ÇALIŞKAN, Özge ÇİÇEK
Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri, Ahmet Hakan DAL, Selahattin ÖZTÜRK, Durdunaz HOROZ, Semir KÖSE, Murat DOĞAN
Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar ilk meclis toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulunarak, “Antakya’mız için hep birlikte, gayretle çalışma amacıyla çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Artık siyaset yok, Antakya var. Antakya’mızı eskisinden daha güzel bir şehir haline getirene kadar hep birlikte çalışacağız. Sorumluluğumuz çok büyük, hep birlikte üstesinden gelecek, şehrimizi yeniden ihya ve inşa edeceğiz. Antakya’mıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yayın Tarihi : 09 Nisan, 2024