today30.04.2024 Salı
ANTAKYA BELEDİYESİ İLE KIZILAY EL ELE KAN BAĞIŞI KAMPANYASINDA BELEDİYE BAŞKANI YAPAR ÖNCÜLÜK ETTİ

ANTAKYA BELEDİYESİ İLE KIZILAY EL ELE

 

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINDA BELEDİYE BAŞKANI YAPAR ÖNCÜLÜK ETTİ

 

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar Kızılay tarafından başlatılan “Birbirimize Candan Bağlıyız” kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Başkan Yapar, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve daire müdürleri eşliğinde üç gün sürecek kampanyanın ilk gününde Kan Merkezi’ne giderek destek verdi.

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar kan bağışı esnasında yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Kızılay tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına Belediyemiz Odabaşı Ek Hizmet Binası bahçesinde ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ortamı sağlayan Kızılay dernek başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Duyarlı toplum bilincinin oluşması için çok önemli bir çalışma. Bir can kurtaran, toplumun hayatını kurtarır anlamında da değerlendirilebilir. Bu anlamda bu yapılan bağışlar ve Kızılay tarafından yürütülen bu hizmet anlayışı ülkemiz için çokça faydalı olduğuna inandığımız bir hizmet. Biz Kızılay’ın her daim yanında olacağız. Her ortamda, imkanlarımız ölçüsünde Kızılay’a destek olmak bizim temel görevlerimizden birisi. Bunu da biz hizmet görevimiz süresince bu hizmeti sürdürecek, desteklerimiz ile ülkemize, şehrimize, insanımıza katkı sağlayacağız. Katılımlarından dolayı herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

 

Yayın Tarihi : 17 Nisan, 2024